横幅3.
横幅1
横幅22.

Tentang Kami.

亚博AG真人平台

亚博AG真人平台Mangrupikeun Pabrik Korsi AnuPropésional卡拉南Taun Pangalaman。Produk Utama KamiNyaétaKorsiTatanén,Korsi Konstruksi,Korsi Taman Sareng Suku Cadang MobilSanéss。YABO下载地址KL座位Didirikeun Taun 2001 Kalayan Legana 26000MéterPasagi。Kami Gaduh Dua Chanual Manufaktur:南昌,江西Sareng Yangzhou,江苏。Kalayan Padamel Anu Cekap,KYABO下载地址L座位Ngagaduhan Kapasitas Ngahasilkeun 400.000 PCS Korsi Per Taun。Kami Ngagaduhan SISTEMManajeménAnuSampurna Sareng蒂姆研发AnuHadé。Sadaya Produk Kami Parantos Lulus ISO9001:2015,CE Sareng Sertipikat Pahs。Produk Kami Utamina Pikeun OemDoméstikSarengPasalLuar Negeri,SapertosÉropa,Amérika,澳大利亚,亚洲童子,JSB。Sareng Prinsip Pelusahaan Pelanggan Huula,Kerja Tim,PalayananPangsaéna,Tempat Linggih Kl Bakal Ngalakukeunun AnuPangsaénaPikeunNyayogikeun Korsi Anu Aman Sareng Kaamanan,NarékahanJantenDesainer Korsi Global Sareng Pabrikan。

kauntungan

  • 以我们的专业技能为客户提供安全,舒适,经济的席位。

    MISI URANG.

  • 成为全球座椅设计师和制造商。

    visi Urang.

  • 客户至上,团队合作,创新,激情,诚信,奉献

    尼拉乌尚

Produk panganyaRna.

Baidu