横幅3.
横幅1
横幅22.

巴巴根kita

亚博AG真人平台

亚博AG真人平台Minangka Pabrikan Kursi Profesional Kanthi Pengalaman Suwene。Produk Utama Yaiku Kursi Pertanian,Kursi Konstruksi,Kursi Taman Lan Suku Cadang Mobil Liyane。YABO下载地址kl座位didegake taun 2001 kanthi jembar 26000米柿子。Kita Duwe Rong基础Manufaktur:江西江西兰州南昌。Karo Karyawan Sing Grampil,KYABO下载地址L Seating Duwe Kapasitas Ngasilake 400.000 Kursi Saben Taun。Kita Duwe Sistem Manajemen Sing Sampurna Lan Tim研发唱歌Apik Banget。Kabeh Produk Wis Lulus Sertifikat ISO9001:2015,CE LAN PAHS。Produk Kami Utamane Kanggo Oem Domestik Lan Pasar Luar Negeri,Kayata eropa,Amerika,澳大利亚,亚洲Selatan,LSP。Pertama-Tama Karo Prinsip Perusahaan,Gaweyan Tim,Layanan Sing Paling Apik,Papan Lungguh Kl Bakal Ngupayakake Nyedhiyakake Kursi Sing Nyaman Lan Aman,Ngupayakake Dadi Desainer Lan Pabrikan Global。

kauntungan

  • 以我们的专业技能为客户提供安全,舒适,经济的席位。

    Misi Kita.

  • 成为全球座椅设计师和制造商。

    Sesanti Kita.

  • 客户至上,团队合作,创新,激情,诚信,奉献

    Nilai-Nilai Kita

Produk吹舞Anyar.

Baidu